Wyler, Duitsland

Kengetallen

Plaats:Wyler, Duitsland
Woningen:Landhuizen
Voorzieningen:Vrij in deelbaar
Parkeren:Garage/ eigen kavel
Oppervlakte plangebied:3600m²
Projectomvang:5 stuks
Status / Tijd:2006
Contractvorm:ABC- Aannemingsbedrijf Verkerk B.V.
Opdrachtgever:Gemeente Wyler
Contactpersoon:Ir. A.H.A. van Vuuren/Verbeek te Nijmegen

Toelichting

Wonen in het buitenland met Nederland als uw achtertuin. In het plaatsje Wyler, vlak over de grens met Duitsland, gelegen op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Nijmegen, zijn 5 riante landhuizen gerealiseerd. Omgeven door groene glooiingen in het weidse veld, kenmerken de villa’s zich door hun fraaie ligging en het prachtige uitzicht dat zij bieden over de Groesbeekse landerijen.

De bouwstijl van de landhuizen sluit naadloos aan bij de landelijke sfeer van de omgeving, terwijl het stadsleven op slechts een steenworp afstand ligt. De landhuizen zijn naar geheel eigen inzicht ingedeeld en tevens volledig naar eigen wens en voorkeur aangekleed. De aantrekkingskracht van Nijmegen en zijn omgeving dateert al uit de tijd van de romeinse overheersing. De heuvelachtige, bosrijke omgeving met haar prachtige groene velden lokte de patriciërs weg uit hun eigen dorre land, om zich te laven aan de groene pracht van Novio Magum.

 

Novio Magum, zoals de Romeinen Nijmegen noemden, was een belangrijke handelsnederzetting en vestigingsplaats. Het dorp Wyler, vlak over de Duitse grens voorbij Berg en Dal gesitueerd, biedt de mogelijkheid om in alle rust te genieten van deze vorstelijke natuur, met zijn grote verscheidenheid aan landschappen.

Betrokken partijen

  • ABC Vastgoed
  • Aannemingsmaatschappij Verkerk Zevenaar
  • Verbeek Nijmegen

Meer foto's